tilauskone.com

Asiakas- ja tuoterekisteri

Asiakasrekisterin avulla ylläpidät asiakkaidesi perustietoja, kuten nimiä ja osoitteita. Tämän lisäksi voit mm. määrittää asiakaskohtaisia maksuehtoja, sekä lisätä muistutuksia ja kommentteja asiakastietoihin, jotka tekevät tilauskoneesta keveän CRM-ratkaisun.

Asiakasrekisteri on integroitu täysin laskutusohjelman kanssa, joten näet asiakastiedoista suoraan kaikki asiakkaillesi luodut laskut sekä kuitit. Näiden lisäksi näet tuotekohtaisen ostoraportin, joka näyttää kuinka monta yksikköä (esim. kpl) asiakkaasi on ostanut eri tuotteita valitulla aikavälillä.

Tuoterekisterissä hallitset tuotteitasi sekä tuotekategorioitasi. Tuotekategorioita suositellaan käytettäväksi varsinkin, jos sinulla on useita tuotteita, jolloin niiden hallinnointi ja lisääminen laskuille helpottuu entisestään.

Tilauskoneessa on myös kevyt varastotilanteen seuranta, jonka avulla näet tuotteidesi varastosaldon sekä milloin tuotteita on viimeksi myyty ja milloin viimeksi lisätty varastoon. Tämän lisäksi saat halutessasi hälytyksen varastosaldon alittaessa määrittämäsi arvon. Varastotilanteen seuranta aktivoidaan käyttöön tuotteelle, kun määrität sille varastosaldon lähtötilanteen. Tämän jälkeen, kun myyt tuotteita, vähennetään myymäsi määrä automaattisesti tuotteiden varastosaldoista. Kun taas lisäät tuotteita varastoosi, voit kasvattaa helposti niiden varastosaldoa myös tilauskoneessa.


Monipuolinen asiakas- ja tuoterekisteri terästettynä varastotilanteen seurannalla!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com