tilauskone.com

Hinnoitteluun muutoksia 1.10.2018 alkaen

Muutamme Tilauskoneen kuukausimaksujen hinnoittelua 1.10.2018 alkaen. Uudessa mallissa kuukausimaksut määräytyvät joko sopimus- tai laskupohjaisen hinnoittelun mukaan. Sopimuspohjaisessa mallissa laskumääriä ei ole rajattu, vaan niitä voi luoda rajattomasti. Laskupohjainen hinnoittelu taas perustuu laskujen kappalemäärään ja siinä maksat pienen maksun jokaisesta laskusta.

Sopimuspohjainen malli on uusi tapa, jolla palvelun käyttöoikeutta voi hankkia etukäteen, joko 3kk, 6kk tai 12kk jakson kerralla. Mitä pidemmän sopimuskauden valitsee, sitä edullisempi kuukausimaksu on. Muutoksen ansiosta suurella osalla käyttäjistämme kuukausikohtainen maksu pieneneekin uudistuksen yhteydessä.

Jos kuukaudessa on tarve luoda vain muutama lasku, tulee laskupohjainen hinnoittelu sopimuspohjaista edullisemmaksi. Laskupohjaisessa hinnoittelussa on edullinen 20 euron aloitusmaksu, jonka jälkeen laskut maksavat euron kappale. Tällöin aiemmin muutaman laskun kuukaudessa luoneilla käyttäjillämme kuukausimaksu pienenee aiemmasta viidestä eurosta.

Uusi laskupohjainen taso tulee olemaan nimeltään Basic. Aiempaa Perus-tasoa vastaava uusi sopimuspohjainen malli kulkee nimellä Standard ja kuten aiemmin, lisäominaisuuksia sisältävä versio nimellä Pro. Pro-tason ominaisuuksia ei ole mahdollista käyttää laskupohjaisella hinnoittelulla vaan sen kanssa käytetään sopimuspohjaista hinnoittelumallia.

Syitä hinnoittelun muutokseen on useampia. Tärkeimpänä asiakkailtamme tullut toive mahdollisuudesta maksaa kuukautta pidempi jakso kerralla. Muutos mahdollistaa myös suosittelujen kautta liittyneistä uusista käyttäjistä maksettavat bonukset, joita ei jaksossa makseta kukkaroon, vaan jotka jatkossa pidentäisivät sopimuksen pituutta. Hinnoittelumuutoksilla pystymme myös tarjoamaan todella edullista palvelua muutaman laskun kuukaudessa tekeville asiakkaillemme sekä alentamaan pitkäaikaisten, suuria määriä laskuttavien asiakkaidemme maksuja.

Alla on tehty laskelmia miten hinnoittelumuutokset vaikuttavat eri laskumäärillä sekä Perus- että Pro-tason ominaisuuksilla.


Uudet sopimuspohjaiset hinnat / kk

Taso12 kk6 kk3 kk
Standard7,9 €8,9 €9,9 €
Pro14,9 €16,9 €18,9 €


Vertailu Perus-tason ominaisuuksilla

2 laskua / kk5 laskua / kk12 laskua / kkYli 20 laskua / kk
Uudistusta ennen5 €5 €7,5 €10 €
Uudistuksen jälkeen2 €5 €7,9 €7,9 €


Vertailu Pro-tason ominaisuuksilla

2 laskua / kk5 laskua / kk12 laskua / kkYli 20 laskua / kk
Uudistusta ennen10 €10 €15 €20 €
Uudistuksen jälkeen14,9 €14,9 €14,9 €14,9 €


Vertailuissa uusi hinta on näytetty 12kk sopimusjakson perusteella.


Markus Kettunen / tilauskone.com / 1. syyskuuta 2018

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com