tilauskone.com

Tilauskoneelle 1500. rekisteröity käyttäjä

Olemme saaneet tänään tilauskone.com -laskutusohjelmalle 1500. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian saa osakseen Autokorjaamo Ykkös Mestari. Toivomme, että tilauskone osoittautuu teille hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Palkintona annamme 25 euron arvokupupongin tilauskone.com -palveluun, jolla voitte kuitata joko palvelun kuukausimaksuja tai verkkolaskujen ja postitusten käyttömaksuja.

Käyttäjämäärämme ovat kasvaneet mukavalla tahdilla ja toivomme tänään julkaistun uusimman version kasvattavan käyttäjämääriä vielä kovemmalla tahdilla. Eiköhän 2000 saada rikki jo mieluusti alkutalven aikana :)

Kiitokset vielä kaikille tilauskoneen käyttäjille ja toivomme, että käytätte palveluamme myös jatkossa. Erityiskiitokset kaikille käyttäjille, jotka olette auttaneet antamalla ideoita palvelun kehittämiseksi. Toivommekin, että yhdessä saamme kehitettyä palvelusta vieläkin paremmin tarpeisiinne sopivan.


Markus Kettunen / tilauskone.com / 3. elokuuta 2015

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com