tilauskone.com

Tilauskoneelle 5000. rekisteröity käyttäjä

Tilauskoneen käyttäjämäärä jatkaa rivakkaa kasvua. Olemme saaneet tänään tilauskone.com -laskutusohjelmalle 5000. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian saa osakseen TakkaCenter Oy. Toivomme, että tilauskone osoittautuu teille hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Palkintona annamme 50 euron arvokupongin tilauskone.com -palveluun, jolla voitte kuitata palvelun kuukausimaksuja sekä verkkolaskujen ja postitusten käyttömaksuja.

Käyttäjämäärämme jatkavat voimakasta kasvua ja toivotammekin kaikki uudet käyttäjämme tervetulleiksi käyttämään laskutusohjelmaamme ja toivomme, että se osoittautuu teille sopivaksi laskutuspalveluksi.

Kiitokset vielä kaikille tilauskoneen käyttäjille ja toivomme, että käytätte palveluamme myös jatkossa. Erityiskiitokset kaikille teille käyttäjillemme, jotka olette auttaneet antamalla ideoita palvelun kehittämiseksi. Toivommekin, että yhdessä saamme kehitettyä palvelusta edelleen vieläkin paremman ja tarpeisiinne sopivamman.


Markus Kettunen / tilauskone.com / 3. elokuuta 2017

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com