tilauskone.com

Edullinen laskutusohjelma

tilauskone.com on todella edullinen laskutusohjelma, joka on pienessä käytössä täysin ilmainen. Kaikki kuukaudet jolloin luot max. yhden laskun kuukaudessa ovat kuukausimaksultaan ilmaisia. Jos luot 2-10 laskua / kk, on kuukausimaksusi 5 €, jos 11-20 laskua / kk, kuukausimaksusi on 7,5 € ja jos yli 20 laskua on kuukausimaksusi 10 €. Näiden lisäksi tilauskoneesta löytyy Pro-taso, jonka hinta määräytyy myös laskumäärien mukaan ja on kaksi kertaa perustasoa kalliimpi. Lisätietoja löydätte hinnastostamme.

Suurin osa muista laskutusohjelmista perustuu etukäteen maksettaviin kuukausimaksuihin. Tilauskoneessa ajattelu on käännetty päälaelleen ja maksat aina jälkikäteen edellisessä (maksullisessa) kuussa tekemiesi laskujen määrän mukaisesti. Eli et koskaan joudu maksamaan turhaan kuukausista, jolloin sinulla ei ole ollut paljoa laskutusta, esim. lomien takia.

Kuukausimaksuttomat palvelut ottavat yleisesti hintansa jokaisesta luodusta laskusta. Tällöin kuukaudet, jolloin ei luo yhtään laskua, ovat ilmaisia, mutta jos luo vähänkään enempää laskuja hinta kohoaa korkeaksi, varsinkin verratessa tilauskone.com laskutusohjelmaan.

Tästä linkistä näet vertailun eri laskutusohjelmien välillä.


Luultavasti edullisin tapa hoitaa yrityksesti laskutus järkevästi!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com