tilauskone.com

Helppo laskutusohjelma

tilauskone.com on helppokäyttöinen laskutusohjelma, jolla hoidat pienen yrityksen, yhdistyksen sekä toiminimen laskutuksen nopeasti ja helposti. Tilauskoneen avulla säästät aikaa kun monia toimintoja on automatisoitu eikä sinun tarvitse tehdä yhtä paljon manuaalista työtä kuin esim. Excel-laskupohjien kanssa.

Tilauskone tarjoaa erilaisia raportteja ja muita ominaisuuksia, kuten verkkolaskut sekä laskujen postitus. Tämän lisäksi saat tilauskoneesta myyntiraportin alv-kannoittain, jonka voit toimittaa kirjanpitäjällesi tai vaihtoehtoisesti asettaa tilauskoneen lähettämään sen automaattisesti.

Tilauskonetta käytetään selaimella, joten se ei tarvitse mitään asennuksia ja tämän takia sitä voi käyttää yleisimmillä selaimilla sekä Windows, Mac että Linux -tietokoneilla. Käyttöliittymä on toteutettu responsiivisena, eli se reagoi laitteen näytön koon mukaan ja on näin ollen käytettävissä useimmilla tableteilla sekä älypuhelimilla.


Helppo tapa hoitaa pienen yrityksen laskutus!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com