tilauskone.com

Laskutusohjelman käyttöönotto

tilauskone.comin käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa. Voit joko rekisteröityä käyttäjäksi kirjautumalla tilauskoneeseen omilla sähköposti- tai Facebook-tunnuksillasi tai antamalla tarvittavat tiedot rekisteröitymis-sivulla.

Rekisteröitymisen jälkeen saavut tilauskoneen etusivulle, johon aukeaa Aloitusopas, joka opastaa sinua käytön aloittamisessa ja pyytää tarvittavat tiedot, kuten tilinumeron, jotta voit aloittaa laskujen luonnin.

Kun olet suorittanut Aloitusoppaan loppuun, se sulkeutuu. Tämän jälkeen Aloitusoppaan kyselemiä tietoja, kuten viimeisen laskun numero (jos olet jo aiemmin luonut laskuja jollain toisella ohjelmalla), voit muokata sovelluksen Asetukset -sivulta. Ko. sivun löydät helpoiten sivun yläosan pikalinkeistä.

Jos olet käyttänyt aiemmin jotain toista laskutusohjelmaa ja saat sieltä asiakas- ja tuotetiedot csv-tiedostoina, voit tuoda ne helposti tilauskoneeseen. Tällöin säästyt turhalta manuaaliselta työltä, kun tilauskone hoitaa olemassa olevien asiakkaiden ja tuotteiden tuonnin automaattisesti. Ko. tuontitoiminnot löytyvät Asiakkaat- ja Tuotteet -sivuilta.

Laskutusohjelman vasemmassa valikossa on linkit ohjelman pääosioihin. Ylävalikon Pikalinkit- valikosta löydät toiminnot yleisimmin käytettyihin toimintoihin, kuten laskun lisäykseen. Ylävalikossa on "Etsi asiakkaita, laskuja..." -kenttä, jonka avulla saat nopeasti haettua haluamasi asiakkaan, laskun, tuotteen tai rahtikirjan.

Vasemmasta valikosta löydät myös vastaukset tilauskoneesta tehtyihin yleisimpiin kysymyksiin FAQ-osiosta.


Tervetuloa alati kasvavaan tilauskone-yhteisöön!Testaa tilauskonetta ilmaiseksi

Esimerkkilasku
Esimerkkitarjous
Esimerkkirahtikirja

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com