tilauskone.com

Suomalainen laskutusohjelma

tilauskone.com on täysin suomalainen laskutusohjelma, joka on suunniteltu suomalaisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Ohjelman taustalla on suomalaisen Wertigo Consultingin pitkä kokemus erilaisista selainkäyttöisistä sovelluksista sekä pilvipalveluista.

Tilauskoneen asiakaspalvelu palvelee selvällä suomenkielellä osoitteessa info@tilauskone.com. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman nopeasti. Tilauskone.com laskutusohjelmasta löytyy myös yleisimpien kysymysten FAQ-osio, jossa on vastauksia yleisimpiin käyttöön liittyviin kysymyksiin.

Tilauskonetta kehitetään käyttäjiemme toiveiden pohjalta. Näiden toiveiden pohjalta tilauskoneeseen on toteutettu mm. euromääräiset alennukset, varastotilanteen hallinta, tarjoukset, toistuvat laskut, ryhmälaskut, liitteiden lisäys laskulle, kuitin luonti käteisasiakkaalle sekä englannin ja ruotsinkielisten laskujen luonti. Toiveita voi laittaa meille palaute-toiminnon kautta tai suoraan sähköpostilla. Järjestämme myös aika ajoin kyselytutkimuksia käyttäjillemme, joissa kartoitamme käyttäjiemme toiveita Tilauskoneen jatkokehitykselle.


Täysin suomalainen laskutusohjelma!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio tilauskone.com -laskutusohjelman takana

Wertigo Consulting
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@tilauskone.com

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

Lähetä sähköpostia

tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2018 Wertigo Consulting | tilauskone.com